Vaksineaksjon
Nyheter og Pressemeldinger
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Nyeste Fakta og Informasjonsartikkel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Signer kampanjen Tips en venn Share

Vi visste det ville komme for en dag, og at etterpåklokskapen ville være stor, men det er en trist dag allikevel, en trist dag for de som ikke ble advart på forhånd og fikk skader av vaksinen samt alle de som har fått og vil få langtidsskader som ikke direkte kan lenkes til H1N1 vaksinen. Disse vil heller ikke motta noen erstatning for disse grove inngrepene i menneskelig helse.

Dette gjelder dessverre ikke kun H1N1 vaksinen, men de fleste vaksiner der ute. Alle bringer med seg bivirkninger, noen mer alvorlige enn andre.

Et annet aspekt vi har blitt klar over i vårt arbeid med vaksineaksjon.no er hvor dålig bivirkningsrapporteringssystemene fungerer i Norge og hvor sjelden leger gidder å rapportere inn bivirkninger på grunn av at de da ofte må utrede for dette og den tiden de bruker får de ikke betalt for. Dette har vi direkte fra leger vi har snakket med og er ikke noe vi finner opp. Mørketallene rundt bivirkninger etter vaksinen er derfor fryktet å være mange ganger større enn det som blir fremstilt i aviser og av FHI. Ingen kan vite helt sikkert, men vår indikasjon er at det virkelige tallet kan være mer enn 10 ganger så høyt som FHI uttaler. FHI har også blitt tatt tidligere for å forkludre/ endre på statistisk informasjon for å pynte på tallene, og eller fremlegger dem på en slik måte at de virker ufarlige og ubetydelige.  

Vi ser et lys i enden av tunellen og det er at flere og fler våkner opp til den stygge sannheten og løgnene rundt vaksiner, også leger vi er i kontakt med tar sterk avstand fra de fleste vaksiner.
En dag vil vi til og med komme dit at leger vil snakke åpenlyst rundt sitt forhold til vaksiner og at de ikke ønsker å gi sine pasienter vaksiner, dette har til nå glimret ved sitt fravær fordi legene sier de er redde for å bli hengt ut av kolleger, fryst ut av legesamfunnet og miste sin legestatus. Det har frem til nå vært en reell frykt, som vi nå føler er i ferd med å falme.

Det er altså lyspunkter i mørket; Leger blir mer bevisste, også rundt korrupsjon i legemiddelindustrien og i de politiske rekker, men mest på egen praksis og hva de ønsker og ikke ønsker å utskrive og gi sine pasienter. En god trend vi tror kun vil fortsette og gå en vei.

En trend vi også tror vil fortsette er løgner fra FHI og direktør Geir Stene-Larsen. De var blant de største kritikerne til oss som vaksineskeptikere, og debatterte hett for vaksinen. At de kan komme unna med kun en unnskyldning der ordlyden er som følger under, det er utrolig og vitner om dyp korrupsjon i seg selv.

Geir Stene-Larsen til Aftenposten:
- Folkehelseinstituttet ser alvorlig på konklusjonene til CHMP. Vi har stor sympati med dem som er rammet av uventede bivirkninger etter vaksinering med Pandemrix, sier direktør Geir Stene-Larsen.

- Angrer dere på at dere så innstendig anbefalte forelder å vaksinere barna nå som dere anbefaler at friske barn ikke tar vaksinen?
- Med den kunnskap vi har nå vil vi ikke anbefale vaksinen hvis vi kan få tak i en annen vaksine. Men det blir galt å se på dette i ettertid på den måten. Da pandemien var et faktum måtte vi vurdere der og da. Narkolepsi er en ny og uventet bivirkning.

Vi kunne ikke vente et års tid med å se på bivirkninger, sier Stene-Larsen.
Han innrømmer at Folkehelseinstituttet kunne vært enda tydeligere med å informere med at nye legemidler kan ha nye og uventet bivirkninger,

- Vi meldte fra om dette i flere intervjuer, men vi mener fremdeles at det likevel var riktig å vaksinere. Også nå må vi holde antall narkolepsipasienter opp mot de livene vi reddet ved å tilby vaksinen.

Vår kommentar:
Dette er å lire av seg en rekke unnskyldninger og direkte svada. Vi vet at FHI var klar over farene ved vaksinen, og de valgte å rådgi Norske myndigheter til kjøp av hele 9,4 millioner doser, 2 per nordmann. Dette medførte et milliontap for skattebetalerne og en enorm helserisiko for de vaksinerte.

Vi vet også at FHI og Geir Stene-Larsen ikke kan ha stor sympati for de som er påvirket av vaksinen. Det som også bør nevnes her er GSK(GlaxoSmithKline) sin rolle som distributør av vaksinen til Norge og deres ansvar, de går stort sett upåvirket videre, ofte kun med en klaps på lanken.  

Vi mener Geir Stene-Larsen bør gå fra sin stilling i FHI, samt at FHI blir stilt økonomisk ansvarlig for sine handlinger. Det bør også nøye utredes om FHI bør anbefales lagt ned da de helt klart arbeider MOT folkehelsen, fremfor å fremme folkehelsen slik navnet tilsier. Det samme gjelder Åge Nærdal, daglig leder for GSK, han bør gå og en granskingskommisjon bør opprettes for å gå selskapet og FHI historisk i sømmene frem til i dag, rapporten bør fullt offentliggjøres.

Det at FHI direkte er sponset og grunnlagt av Rockefeller foundation i 1930 og frem til i dag har mottatt midler fra Rockefeller familien som igjen har de største eierandelene som enkeltfamilie i farmasøytisk industri, ER hårreisende. '

Vår tillit til Folkehelseinstitutter er borte, vi kan aldri stole på deres rådgivning lenger, eller myndighetene som mottar og aksepterer disse rådene som råd med kvalitet og substans.

Og Geir Stene-Larsen, pandemien var ALDRI et faktum, den ble iverksatt fordi WHO i mai 2009 omdefinerte ordet pandemi til å gjelde utbredelsen/smitteevnen framfor dødelighet/alvorlighet av et virus. Dette resulterte i at de 194 landene som har signert en egen avtale med WHO måtte erklære pandemi og kjøpe pandemivaksine.

Det Geir Stene-Larsen sier her er en direkte løgn han selv ikke tror på.
"Vi meldte fra om dette i flere intervjuer, men vi mener fremdeles at det likevel var riktig å vaksinere. Også nå må vi holde antall narkolepsipasienter opp mot de livene vi reddet ved å tilby vaksinen." - Geir Stene-Larsen.

Her har vi enda en løgn og en sammenstilling han ikke kan bevise, men allikevel kan FHI gå ut med slike uttalelser uten å få på pukkelen? De rettet ingen fra en pandemi som aldri eksisterte. Vaksinen ER IKKE I STAND til å redde liv slik det fremmes så hardnakket fra FHI og Geir Stene-Larsen. Tvert imot, med vaksinens innholdsstoffer og ekstremt lave pH tar vaksinen fler liv enn den sies å redde og skaper flere bivirkninger enn den forhindrer. De kan med sikkerhet ikke fastslå at vaksinen var det som reddet liv, det er umulig, like umulig som det er for en pasient å komme i ettertid og kreve erstatning for sine vaksineskader fordi bevisbyrden ikke lenger finnes i kroppen. På samme linje kan ingen påberope seg å redde liv med en dokumentert skadelig og til tider dødelig vaksine.

For å forstå at dette er en løgn må man se på det historiske perspektivet rundt vaksiner, og det faktum at så og si alle vaksiner gjennom tidene er blitt lansert idet sykdommen er i ferd med å fase ut og forsvinne av seg selv, eller er på tilbakegang. Deretter tar vaksineprodusenter æren for at vaksinen tok knekken på sykdommen. Korrupsjonen her vil ingen ende ta, og her har vi enda et eksempel på ytterligere løgner og direkte farlige uttalelser (for de som tror på dem) fra Geir Stene-Larsen.

Hvordan kan vi i det hele tatt akseptere slike løgner lenger? Hvordan kan vi tro på dem uten å vite om vi vil være medansvarlige for andres lidelser og død eller ikke? I håp om at vaksinene fungerer? 
Slik vi ser det er den største pandemien medie- og FHI skapte hysterier og propaganda, samt folkets tilbøyelighet til å stole blindt på våre myndigheters råd.

Er dere klar over at Bjarne Håkon Hansen gikk av som helseminister ikke mange dagene etter at han signerte under på kjøp av 9,4 millioner doser. Han må ha visst hva han gjorde på et vis. Han kom seg unna radaren, men vi så seg Bjarne, du solgte folket og ga bort skattepengene våre til en kynisk og manipulativ industri som bevisst bruker korrupsjon som virkemiddel. Er du som leser dette i tvil om dette stemmer eller ei, anbefaler vi deg å lese boken
Dødelige Bivirkninger - Bekjennelser fra en legemiddeldirektør av John Virapen. Han er tidligere legemiddeldirektør i Eli Lilly og har arbeidet i mange farmasøytiske selskap i flere land og vært i bransjen i nesten 35 år. Han skriver og forteller selv at han ble sendt ut for å bestikke svenske myndigheter for å godkjenne Prozac (Fontex). Det han ikke kan om bransjen og om korrupsjon i denne industrien er nær sagt ikke verdt å vite. Boken er nå ute på Norsk.

Gå i dybden rundt FHI sin historie og du vil forstå at vi ikke lenger kan stole på deres råd, faktisk dokumenterer historien at vi IKKE kan stole på deres råd og at de er beviselig en korrupt organisasjon som faktisk arbeider FOR farmasøytisk industri, ikke for folkehelsen. Det er på tide å våkne opp og gjøre noe med det.

Tiden er inne for en ny revolusjon innen hvordan vi tenker helse og preventiv helse, og slik bildet viser er ikke vaksiner svaret. Har vil lært nok nå eller trenger vi en ny pandemi for å endelig forstå? 

Her kan dere lese den originale artikkelen i Aftenposten:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4190326.ece

Til ettertanke:
Vi hadde rett - og det var ikke uten grunn - vi baserte oss på fakta og faktapunkter, mens FHI baserte seg på egne anbefalninger og verdens korrupte helseorganisasjon(WHO) sin pandemiberedskapsplan.

Neste gang rådgir vi alle til å tenke og vurdere selv før de kaller personer som fremmer en motstridende informasjon enn den våre myndigheter og FHI fremmer som konspirasjonsteoretikere, ekstremister, gale mennesker og farlige for samfunnet. Det viste seg at det motsatte nå er bevist, så får vi se om FHI virkelig tar ansvar og endrer sin organisasjon eller om de i fremtiden vil være ansvarlige for flere slike skandaler. Om så blir tilfellet, vil vi tillate dem og andre korrupte organisasjoner å fortsette eller vil vi få et lovverk som kan oppløse organisasjoner og selskap som beviselig kan tas for korrupsjon?
 

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

 
Designet av Catano Designstudio